Λίγα λόγια για εμάς

Πριν από 60 χρόνια, και ίσως και κάτι παραπάνω, ο παππούς μου, Αθανάσιος Κεφαλάς, από την αγάπη του για την θάλασσα, ασχολήθηκε τόσο μαζί της που έκανε το χόμπι του επάγγελμα και έτσι δημιούργησε στη Καισαριανή ένα μαγαζάκι με είδη αλιείας. Ο πατέρας μου συνέχισε την παράδοση και αγωνίστηκε και εκείνος με την σειρά του για το μαγαζί του παππού.

Πλέον βρίσκεται στα χέρια μου και με την τεχνολογία και την βιομηχανία ειδών αλιείας να έχουν φέρει τα πάνω κάτω, δημιουργήθηκε μια σοβαρή επιχείρηση με περισσότερους υπαλλήλους και με διανομή των προϊόντων μας σε Ελλάδα και Ευρώπη καλύπτοντας της ανάγκες και του πιο απαιτητικού χομπίστα ή επαγγελματία ψαρά, διατηρώντας το φιλικό πρόσωπο και την ίδια επικοινωνία με τους πελάτες μας όπως και στα παλιά χρόνια.

Τώρα εγώ, με αγάπη για την θάλασσα και ζήλο για την δουλειά μου, προσπαθώ να προσφέρω σ’ αυτό το είδος ότι καλύτερο, σύγχρονο και προσιτό γίνεται. Η μεγάλη μου λατρεία για το ψάρεμα και η τριβή με τον εξοπλισμό του ψαρέματος καθώς και με της νέες τεχνικές του, μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω της σωστές επιλογές για τον εξοπλισμό ψαρέματος που χρησιμοποιώ στα ψαρέματα μου.

Έτσι για τα προϊόντα που εισάγουμε έχουμε πραγματική άποψη, σχεδιάζουμε, μελετάμε, ερευνούμε ώστε να προσφέρουμε στον καταναλωτή αυτό που χρειάζεται.

Στην Oceanic δεν σταματήσαμε να προσφέρουμε χειροποίητα προϊόντα όπως παραγάδια, παράμαλλα, η εξειδικευμένα εργαλεία, αλλά προσθέσαμε στην πλέων πολύ μεγάλη γκάμα ειδών αλιείας καλάμια σχεδιασμένα από ειδικούς, συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες με πολυετής εμπειρία σε παγκόσμιο επίπεδο και εισαγωγές πολλών προϊόντων καλύπτοντας με τα είδη μας ένα τεράστιο ποσοστό της ελληνικής αγοράς.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους ψαράδες που μας προτίμησαν και συνεχίζουν να μας προτιμούν στηρίζοντας την Oceanic team και το δίκτυο καταστημάτων Oceanic, να ευχαριστήσω επίσης τους ιδιοκτήτες καταστημάτων αλιείας που είναι μέρος αυτής της αλυσίδας και παρέχουν τα προϊόντα μας ετοιμοπαράδοτα για εσάς.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Κεφαλάς.